Termeni si conditii

Site-ul web www.fitosanitare.com.ro  este detinut de S.C. Paflora Impex S.R.L. cu sediul in Intrarea Sectorului nr.8, Sector 3, 030353, Bucurest, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/19152/1992 si avand Cod de inregistrare fiscala RO393112.

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.fitosanitare.com.ro. Utilizarea site-ului si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCEPTAREA SERVICIILOR
Serviciul de cumparare a produselor si/sau serviciilor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.

Prin bifarea casutei „Accept termeni si conditii” va declarati acordul cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru.

Prin accesarea si inscrierea in baza de date a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea S.C. Paflora Impex S.R.L. informatii legate de produsele si promotiile website-ului www.fitosanitare.com.ro, in conditiile legii.

2. WEBSITE-UL www.fitosanitare.com.ro 
Fitosanitare.com.ro ofera acces liber la site-ul www.fitosanitare.com.ro in scop personal – si anume achizitionarea de produse si/sau servicii comercializate de catre S.C. Paflora Impex S.R.L. Utilizarea site-ului fitosanitare.com.ro are ca scop permis accesarea informatiilor privind produsele si serviciile www.fitosanitare.com.ro.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului fitosanitare.com.ro. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Fitosanitare.com.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Paflora nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a altor website-uri.

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, sub rezerva excluderii din baza de date.

S.C. Paflora Impex S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti termeni si conditii prin simpla postare a modificarilor pe site-ul fitosanitare.com.ro.
TERMENII SI CONDITIILE PREVAZUTE DE WWW.FITOSANITARE.COM.RO SUNT OBLIGATORII

In calitate de utilizator cu sau fara cont, aveti raspunderea legala pentru activitatea desfasurata pe acest website fitosanitare.com.ro si sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului.

3. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de www.fitosanitare.com.ro sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al fitosanitare.com.ro, prin S.C. Paflora Impex S.R.L .

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site fitosanitare.com.ro sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea fitosanitare.com.ro.

Orice abuz sau incalcare a dreptului de proprietate intelectuala poate fi raportat la adresa de e-mail paflora@paflora.ro.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al firmei, fitosanitare.com.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site  de catre alte persoane decat cele autorizate fitosanitare.com.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, pentru care nu a emis acordul sau prealabil.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI
Fitosanitare.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Fitosanitare.com.ro nu este raspunzator fata de utilizator pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:
a) utilizarea site-ului se face pe propria raspundere;
b) fitosanitare.com.ro isi deneaga in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Fitosanitare.com.ro nu ofera nici o garantie ca:
a) informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b) serviciile vor fi neintrerupte si fara erori;
c) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
d) orice eroare de program va fi corectata.

Fitosanitare.com.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele daune sau distrugeri ale sistemelor sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului Aparate-aerconditionat.com.ro. Nicio informatie, in orice forma s-ar exprima, obtinuta de la/prin intermediul site-ului fitosanitare.com.ro, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, a raspunde solicitarilor dvs, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.fitosanitare.com.ro ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna.

Site-ul www.fitosanitare.com.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ului www.fitosanitare.com.ro, societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre S.C. Paflora Impex S.R.L si sunt accesibili pe site in limba romana. Termenii si conditiile acestui site pot fi schimbati in orice moment de catre S.C. Paflora Impex S.R.L prin actualizarea lor pe www.fitosanitare.com.ro.